.
logo csic-iccc

Pàgina personal de Teresa Padró

Teresa Padró
Investigadora - Investigadors
tpadro@csic-iccc.org
telefono 93 556 5886

Teresa Padró Campany és Investigadora de l’Institut Català de Ciències Cardiovasculars (ICCC) des de març del 2006. La Dra. Padró és la responsable del grup de recerca proteòmica. Té al seu càrrec diversos projectes orientats a la identificació, caracterització i anàlisi funcional de nous biomarcadors proteics, tant circulants en sang com a cèl•lules sanguínies i paret vascular, associats amb la patologia aterotrombòtica i infart de miocardi.

És doctora en Ciències Biològiques per la Universitat Autònoma de Barcelona. Entre la seva activitat científica s’ha de destacar la recerca a l’àrea de l’hemostàsia i biologia vascular que va iniciar durant la seva tesi doctoral al Centre de Recerca i Desenvolupament del CSIC a Barcelona. Posteriorment va continuar els seus treballs en aquestes àrees al Gaubius-Institute TNO a Leiden (Holanda) i a la Universitat de Münster (Facultat de Medicina) a Alemanya, en una primera etapa com a becària post-doctoral (beques de recerca de la Comunitat Europea i de la Fundació “von Humboldt”) i més tard durant 10 anys com a investigador sènior a la Universitat de Münster, en base a diferents projectes amb finançament governamental a Alemanya.

A l’actualitat és investigadora principal d’un projecte finançat pel FIS i participa com a co-investigador en altres projectes amb finançament governamental o privat.

fondo_contenido_inf sup_publicaciones fondo_contenido_inf sup_proyectos fondo_contenido_inf
pie http://www10.gencat.net/dursi/ http://www.santpau.es/ http://www.uab.es/

Institut Català de Ciències Cardiovasculars
Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, Pavelló del Convent
Sant Antoni Maria Claret, 167 08025 Barcelona Espanya
T: +34 - 93 556 5900 F: +34 - 93 556 5559

Avis legal | Politica de Privacitat