.
logo csic-iccc

Pàgina personal de Maribel Baldellou

Maribel Baldellou
Responsable de Microdissecció - Investigadors
mbaldellou@csic-iccc.org
telefono 93 556 5901/03

Maribel Baldellou és responsable de la plataforma de Microdissecció del Centre Mixt del Consell Superior d'Investigacions Científiques (CSIC) i l'Institut Català de Ciències Cardiovasculars (ICCC). Col·labora amb la Dra. L. Badimon des d'agost de 2000 i actualment forma part de la xarxa REDINSCOR de les Bases Moleculars de la Insuficiència Cardíaca.

La seva carrera científica és multidisciplinar i s'inicià l'octubre de 1981 a l'Institut de Química Bio-Orgànica del CSIC on realitzà la tesi de llicenciatura en Biologia (UB) i treballà a l'àrea de fisiologia animal amb el Dr. X. Bellés. La tesi doctoral desenvolupada a la University of Natal (Sudàfrica), amb la supervisió del Dr. P. Henzi, versà sobre la influència dels factors ecològics i socials al comportament de les mones tota, especialment a les relacions de dominació i submissió. Com a becària postdoctoral de la CIRIT va desenvolupar un estudi d'anàlisi seqüencial de la conducta i relacions de proximitat. Aquest bagatge li permeté enfocar el tema de la comunicació no verbal humana des d'una perspectiva integrada que divulgà a diferents cursos i seminaris.

Des de fa 3 anys s'ha especialitzat en l'optimització en l'obtenció, qualitat i processament de RNA a partir de mostres microdisseccionades.

fondo_contenido_inf sup_publicaciones fondo_contenido_inf sup_proyectos
fondo_contenido_inf
pie http://www10.gencat.net/dursi/ http://www.santpau.es/ http://www.uab.es/

Institut Català de Ciències Cardiovasculars
Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, Pavelló del Convent
Sant Antoni Maria Claret, 167 08025 Barcelona Espanya
T: +34 - 93 556 5900 F: +34 - 93 556 5559

Avis legal | Politica de Privacitat